Skip to content

La tv, protestele se văd cu purici şi alţi paraziţi

Pentru că v-ați lăudat toți că ieşiți la miting, am stat acasă ca să vă povestesc cum am văzut protestul de duminică la tv:

În studioul lui Ghiță, Valentin Stan e în pragul apoplexiei încă de la debut: “Iohannis instigă la lovitură de stat”. Nu ştiu cum sunt alții, dar mie dl Stan îmi pare mai instigat decât toți ăia 30 de mii din stradă luaţi la un loc.

Chirieac: “mitingul a devenit neconstitutional la venirea lui Johannis”. Intervine si Valentin Stan, cer amândoi suspendarea preşedintelui, cu vehemența nevertebratelor înecate în clor. Nu vă grăbiți, fetele, să vedem ce zice şi Sebi.

Romania tv: “un ofiter de jandarmi a fost bătut de johannisti. Rănitul e la salvare”. Ai dracu’ hipsteri, bine că n-au bătut salvarea, că-i halea Tolontan.

“Maestrul” Cristoiu sâsâie ceva despre mitingul cel ilegal. Sigur are câteva dezvăluiri senzaționale despre binom. Binomul care naşte pui vii, evident.

Romania tv: “Tehnocrații sunt la miting. Vor înapoi la guvern”. Bine că n-au sediu, tehnocrații ăştia, că iar citeam despre prafuri americane, arme, muniţie si maşină de scris automată. Ce-i de făcut cu ăştia, tovarăşi? Prea o ard subteran, ‘tu-le muma-n cur de reacționari.

Drăgotescu, din inima străzii: “printre protestatari sunt suporteri Dinamo şi Rapid. Unul este de la Uniţi salvăm”. Ăştia în ce divizie joacă, doamnă?

La antena 3 si romania tv sunt 9 mii. La digi si realitatea 20. Facem un cinşpe mii şi ramanem prieteni?

Ion Cristoiu revine în forță, după o inutilă pauză de gândire: “mă aştept ca Iohannis sa dea foc la clădirea guvernului alături de demonstranţi”. Chiar aşa, maestre, doar l-am văzut toți cum se scobea după chibrituri. Despre haina aia roşie de piroman care i-a crescut pe spinare nu zicem nimic, maestre???

Romania tv: “imediat noi dezvăluiri scandaloase de la protestul lui Johannis”. Eu unul le aştept pe alea vechi. Începeți cu ele.

Cât am făcut un ocol pe la Antena 3, ăştia de la RTV au abandonat lovitura de stat pentru un delir cu sorosişti şi războaie civile. Nu mă tem, am cuțitul la mine.

Chiriac: “îmi e teamă ca nu cumva preşedintele Johannis sa înceapă sa conducă țara cu cătuşele”. Wishful thinking, boss. A little bit kinky too.

Codrin Ştefănescu: “Colegii nostri din teritoriu ne spun ca vor să facă un mare miting de sustinere a graţierii, că vor să aducă 100.000 de oameni în Bucureşti“. Şi io vreau luna de pe cer, dar Moş Crăciun nu-mi răspunde nicicum la scrisori.

Radu Tudor, tot mai îngust: “mă ingrijorează că nu mai funcţionează institutiile”. Te contrazic, prietene, cel puțin tribunalele şi puşcăriile merg ca unse. Întreabă-l pe dom’ profesor, poate confirma din interior.

Burtiere: “PSD se gândeşte să facă un miting uriaş“. Unde, fraților? Păi n-au ocupat sorosiştii toate piețele?

Unde e Alina Mungiu? Dar Băsescu? Aproape că  mi-e dor de el.

Panică în studio: protestatarii se îndreaptă spre sediul psd. Situația e atât de gravă, încât pensiile au dispărut de pe burtierele ghiță tv, alungate de lovitura de stat.

Din stradă, Corina Drăgotescu urmăreşte mulțimea. Nu se amestecă cu pulimea, cică n-are semnal. Io zic că n-are curaj.

Burtiere: “oamenii se urcă pe gardul psd“. Nu e gard, fraților, e un munte de zăpadă abandonat de primărie.

Drăgotescu: ca niciodată, văd mulţi oameni cu câini. Câini dresaţi pentru droguri şi arme. Din studio, sare şi moderatoarea: avem informatii că se dau 100 de lei pentru fiecare protestatar, 50 pentru copii şi 30 pentru câini. Le mai rabd o vreme, dar tot nu reuşesc să aflu cât se dă pentru pisici, bătrâni şi bolnavi.

Chirieac: “preşedintele Johannis declanşează o mineriadă de tip nou“. Nu e panică, man, nici măcar primăria nu pune panseluțe în ianuarie.

În studio a venit şi Abraham, avocatul familiei Bercea: jupân Mondial, fiul Ambasador si fomeia Izaura. No further comments.

Unde e CNA? Nevermind, au apărut Ciutacu şi Schnecker. Rațiunea apune, se lasă noaptea minții. Acuşi ies din vizuină Badea & Gâdea. Ne-au încercuit, scapă cine poate.

Aici am capitulat şi am dat pe TVR 1, ca să aflu ce se întâmplă cu adevărat în stradă.

Născute din cenuşa Revoluției, cele două Românii au mers paralel prin bezna anilor 90, au fost asmuțite una asupra celeilalte de Băsescu şi acum continuă, deznădăjduite, fiecare pe drumul ei: una la urne, iar cealaltă în stradă. Acasă îi aşteaptă televiziunile, care şi-au împărțit telespectatorii precum Moise apele şi înmulțesc ratingul la fel ca Iisus peştele şi vinul. Stay tuned: urmează apocalipsa.

Foto: Homer Simpson via shortlist.com

PS: sharing is caring, aşa că vă las la butoane, ca să puteţi da mai departe:

Published inIarna protestelor

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2017 Toate drepturile rezervate cristianacatrinei.ro.

Share This

Share this post with your friends!