Skip to content

De veghe în lanul cu planete

Luni, chiar înainte să-mi iau câmpii prin capitală, tot învârtindu-mă printre posturile tv, m-am împiedicat de o madamă care ghicea în stele vibraţia săptămânii. Ei bine da, îngropându-mi vigilenta cu un calup de publicitate, propaganda interstelară m-a ambuscat nemilos după sport şi meteo, înainte s-o apuc pe alte meleaguri teleastice.

Scuturând cartea vrăjelilor în ochii-mi beliţi de emoţie, o doamnă mă fixează zoroastric, prin ecran. Stelele o împresoară, endorsand potopul de ghiceli şi clişee care stă să se reverse asupră-mi. Un zâmbet scurt şi începe să recite după monitor, dând din mâini ca o veveriţă.

Vreau-nu vreau, aflu că în cer vor avea loc mişcări importante de trupe, toată săptămâna asta. Mişcări de trupe văd şi pe la ucrainieni sau sirieni, dar de ăştia nu zice nimic. Doar de Mercur şi Marte. Or, parcă mai rău îi simt în coastă pe ruşi, dar fie, să dăm o şansă stelelor.

Mai zice că:

  • O să luăm bani. Suntem în 30, doamnă, juma’ de ţară ia leafa azi, oare ai citit mult în stele până ţi-au beculit sinapsele?
  • Că ar trebui să fac lucruri la care mă pricep. Adică să mi văd de viaţa mea. Deep.
  • Luna plină poate aduce presiuni. Doar n-o car în spate, Doamne iartă-mă. Să fie la ea, acolo, pe cer.
  • Ne pândește un turbion energetic. Mă uit pe geam și văd că nu plouă, nici nu bate vântul. M-am lămurit, minte și asta ca ăia de la meteo.

Mai bârfeşte puţin planetele, de parcă tocmai ce şi-a băut cafeaua pe Jupiter şi are programare la unghii diseară, pe Saturn, şi mă baga în concret.

Neiniţiat cum mă ştiu, simt cum rămân în urma gospodinelor hipnotizate de emoţia viitorului. Tot crosetandu-mi neuronii cu turbionul energetic, am ratat tainele berbecilor. Am senzaţia că n-am pierdut nimic, dar poate că stelele sunt de altă părere.

Mergem înainte, astrele ne sunt favorabile (veste care mă umple de nimic).

Taurii sunt imaginativi în primele 15 zile. Probabil că, dup’aia, creativitatea migrează spre alte zodii, mai calde. De urmărit.

Gemenii au înviat. Aşa zice, să mor dacă nu. Splendid, abia a trecut Paştele, dacă nu acum, atunci când???

Horoscopoloaga mai vede şi paguba la bani – adică o furaciune. Elementar, Watson: noaptea, ca stelele. Gemenilor, #rezistaţi.

Racii au zona carierei încărcată de planete. Planeta nervilor, planeta stresului şi planeta oboselii. #metoo

Leii se zbat într-o totală confuzie, de la o conjuncţie interstelară nu-stiu-de-care. Vai de coroană lor, nici n-aş mai ieşi din casa de necaz.

Luna e în fecioară. Adică fecioară nu mai e fecioară, a nenorocit-o luna.
Cică-s orientate către câştig. Fecioarele, că la ele a ajuns cu pomelnicul. Ei da, iată o ştire. De parcă noi, restul, o ardem ca hipioţii şi trăim de pe urma pământului.

Balantele tre’ să fie atente la sănătate. Tanti, la ce lazarete avem, pe asta o citim în dezvăluirile lui Tolontan, nu în stele.

Scorpionii îşi fac alianţe. Un fel de urzeala scorpionilor. Pe axa muncii au întârzieri. Cum dracu să n-aibă, când se ţin de urzeli? Primăvara îs coming.

Un centaur cu arc ţinteşte spre tanti. Cică un prieten o să-i întoarcă spatele. Aiurea! Cum dracu să întorci spatele unui arc? E şi un filon afectiv pe sufletul săgetătorilor, dar n-am priceput nimic din chestia asta, aşa că o las și eu cum a căzut de la doamna.

Capricornii se lupta cu problemele. Luna e călare şi pe ăştia, numa’ necazuri face pe unde-şi vâră coada.

Vărsătorii au o săptămână încărcată financiar. Mâine e 30, payday în tote religiile lumii. Am lămurit-o mai sus. QED.

Peştii sunt pisălogi. Atât am mai avut putere să mai îndur înainte să ies pe uşă, sfidandu-mi destinul cu predicţiile astrale neînvăţate. Nu ştiu ce s-a ales de peşti, că abia se apucase de ei, dar nu începuse bine.

Data viitoare, voi face fix ce am făcut şi până acum: când aud de stele, schimb canalul până dau de mileniul al treilea dHr. O săptămână turbionică vă doresc, încărcată de energie pozitivă şi alte asemenea escrocherii!

Două foto am pus, de pe storage.horoscopefriends.co.uk și i0.wp.com/theblacktux.wpengine.com. Altele n-am găsit.

PS: sharing is caring, aşa că vă las la butoane, ca să puteţi da mai departe:

Published inNewstrash

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2017 Toate drepturile rezervate cristianacatrinei.ro.

Share This

Share this post with your friends!